WOW Bio Pečeňová pasta 80g
Pečeňová pasta pre psov na cesty, k veterinárovi, pri tréningu alebo podávaní liekov.... celý popis
8,69 €
109 €/kg
WOW Bio Pečeňová pasta 80g
Lahodné doplnkové krmivo v praktickej tube pre psov ako odmena za tréning, upokojenie na cestách a u veterinára alebo pri podávaní liekov.
Pečeňová paštéta má monoproteínové zloženie zo 100% bio mäsa z certifikovaných rakúskych ekologických fariem. Maškrta pre psov je bez obilnín, lepku, pridaného cukru, sóje, odpadu z pečene, umelých farbív, aróm, dochucovadiel alebo konzervantov.
TIP: Na schovanie lieku stačí z pasty vytvarovať guľôčku a vložiť do nej tabletu. Pasta sa tiež hodí do plniacich hračiek alebo lízacích podložiek.
Vlastnosti doplnkového krmiva WOW Bio:
- lahodná pasta
- prírodná
- monoproteín
- bio mäso
- bez obilnín a sóje
- bez umelých farbív, dochucovadiel a konzervantov
- široké spektrum použitia
Balenie: 80 g
Príchuť: pečeň
Určené pre: pes
Zloženie
Zloženie: Organické kura 63%, bio kuracia pečeň 20%.
Energia: 528 kJ (126 kcal) / 100g.
Analýza: Hrubý proteín 11%, hrubý tuk 10%, hrubý popol 6%, hrubá vláknina 0%, vlhkosť 73%.
Neobsahuje: Lepok, obilniny, pridaný cukor, sóju, kostnú múčku, odpad z bitúnku, umelé farbivá, dochucovadlá, konzervačné látky, skúšky na zvieratách alebo GM (geneticky modifikované) suroviny.
Zloženie: Organické kura 63%, bio kuracia pečeň 20%.
Energia: 528 kJ (126 kcal) / 100g.
Analýza: Hrubý proteín 11%, hrubý tuk 10%, hrubý popol 6%, hrubá vláknina 0%, vlhkosť 73%.
Neobsahuje: Lepok, obilniny, pridaný cukor, sóju, kostnú múčku, odpad z bitúnku, umelé farbivá, dochucovadlá, konzervačné látky, skúšky na zvieratách alebo GM (geneticky modifikované) suroviny.
Hmotnosť psa: | Odporúčané denné dávkovanie: |
10 kg | 20 g |
20 kg | 35 g |
30 kg | 50 g |
- Podávajte ako doplnkové krmivo. Pes by mal mať vždy prístup k čerstvej vode, podávajte pri izbovej teplote. Po otvorení uchovávajte v chladničke.
- Odporúčané dávkovanie je iba orientačné, potreba je individuálna a závisí od veku, od množstva pohybu psa a ďalších faktorov.