+420 383 800 199
Calibra Life Dog - univerzální
Royal Canin Puppy - testuj.to

Hodnotenie e-shopu

4,8
13 392 hodnotenia

Spokojnosť našich zákazníkov hovorí za všetko.
11 381x 1 434x 298x 147x 132x

Ako nás vidia naši zákazníci?

23.05.2024 06:05 Oľga Š.

Super - bez starostí pre nás aj nášho miláčika. Sme na tento produkt zvyknutí už pri našom druhom psíkovi. Najviac nám vyhovuje. Vďaka.

RK
22.05.2024 15:11 Rene K.

Dodanie do jedného dna super ale mohli by ste dát dovoz zadarmo nad určitú cenu :D pekný deň

KT
22.05.2024 14:39 Katarína T.

Rychle dodanie, aplikovaná zlava, spolahlivost

MJ
22.05.2024 13:29 Milena J.

Všetko v poriadku, prozákaznícky prístup a veľmi rýchle dodanie. Odporúčam.

MM
22.05.2024 12:12 Michal M.

Rýchle dodanie, skvelá cena.

MA
22.05.2024 11:35 Martina A.

Som veľmi spokojná, objednané už niekoľko krát a vždy prišla objednávka v poriadku a za pár dní.

ED
22.05.2024 10:50 Erik D.

Velmi, na druhy den od objednania dorucene

MJ
22.05.2024 10:49 Milan J.

OK

JV
22.05.2024 10:47 Jozef V.

spokojnost

PK
22.05.2024 10:45 Pavol K.

Velka nespokojnost s firmou SPS ,ked mi firma oznamila ,ze mi pride zasielka ,tak som ihned volal soferovi,ze mozem od 13.00 hod.,/nemozem si brat preventivne 2 dni dovolenky/,za aby som mu zavolal ked budem doma,ked som tak spravil,tak mi povedal,ze je vo vedlajsej rodinnej zastavbe,kde som ho musel osobnym autom vyhladat,na ulici mi odovzdal balik,s tym,ze oni nedorucuju na presny cas,bol vzdusnou ciarou cca 500 metrov od adresy dodania,pri inych dopravnych sluzbach tento problem nebol,dopredu som zavolal soferovi a ten mi balik doniesol po 13.tej hodine,ak nabuduce pri objednani tovaru budem vidiet ako dovozcu SPS,tak si tovar objednam u inej firmy

EP
22.05.2024 10:25 Eduard P.

všetko v poriadku

PF
22.05.2024 10:11 Patrik F.

Vždy granulky ktore objednavam su skladom, dvojbalenie za vyhodnejsiu cenu a rychle odoslanie. Dufam ze nebudete menit, my sme velmi spokojní :)

Reakcie e-shopu

Dobrý den, moc děkujeme za milou recenzi. Doufáme, že i příště bude Vaše spokojenost ohodnocena 5*. :-) Pěkný den přeje za celý tým Andrea.
JH
21.05.2024 12:28 Janka H.

Ocenila by som dopravu zdarma nad určitú sumu

Reakcie e-shopu

Dobrý den, to by ocenil každý (a při všech nákupech). :-) Symbolický poplatek (pro objednávky nad 65 € je poplatek pouhých 4,49 €) za přepravu zásilky k zákazníkovi je účtován s ohledem na to, že nemáme přemrštěné ceny u nabízených produktů. Systém "mít ceny nízké" a zároveň "mít dopravu ZDARMA" je cesta ke zkrachování, čemuž se chceme vyhnout... :-) Odebírejte naše kanály jako jsou sociální sítě nebo newslettery. Velmi často skrz ně rozesíláme zákazníkům slevové kódy v min. hodnotě 4 €. Pěkný den. Andrea
LN
21.05.2024 09:47 Lucia N.

spokojnosť

Reakcie e-shopu

Dobrý den, moc děkujeme za milou recenzi. Doufáme, že i příště bude Vaše spokojenost ohodnocena 5*. :-) Pěkný den přeje za celý tým Andrea.
MR
20.05.2024 13:09 Martina R.

Výborne

Reakcie e-shopu

Dobrý den, moc děkujeme za milou recenzi. Doufáme, že příště bude Vaše spokojenost ohodnocena 5*. :-) Pěkný den přeje za celý tým Andrea.
PK
19.05.2024 17:56 Peter K.

Všetko OK

LZ
19.05.2024 17:41 Lucia Z.

5*

KN
19.05.2024 08:37 Katarína N.

Výborne, rýchle doručenie tovaru

Reakcie e-shopu

Dobrý den, moc děkujeme za milou recenzi. Doufáme, že i příště bude Vaše spokojenost ohodnocena 5*. :-) Pěkný den přeje za celý tým Andrea.
RM
19.05.2024 08:05 Roman M.

Stále mi posielate zlavove kupony ktore som uz davno pouzil a preto ich neviem pouzit znova. Bud mi ich uz neposielajte alebo vytvorte nove kody ktore sa budu dat aj pouzit.... Molnar

Reakcie e-shopu

Dobrý den. Sledujte naše sociální sítě a odebírejte newslettery. Často v nich zveřejňujeme aktuálně platné kódy. Pěkný den. Andrea
LC
18.05.2024 17:00 Lenka C.

Rychla dodavka

JR
18.05.2024 13:34 Jana R.

Super cena, rýchle doručenie

Reakcie e-shopu

Dobrý den, moc děkujeme za milou recenzi. Doufáme, že i příště bude Vaše spokojenost ohodnocena 5*. :-) Pěkný den přeje za celý tým Andrea.
18.05.2024 07:31 Rozália Ž.

Spokojný na percent. Niet čo vytknúť.

JA
17.05.2024 17:17 Jolana A.

Veľmi spokojná, s doručením aj s prístupom kuriéra

17.05.2024 11:11 Hanka Ž.

Super rýchle dodanie.

ĽR
17.05.2024 09:49 Ľubomír R.

Keď naša Gina garanulky spapká tak posledne v predstihu už viackrát objednávam u Vás. Som spokojný, dobrá cena asi najnižšia na trhu a tovar príde neporušený veľmi rýchlo, alenie že tú dobru cenu dajako popabrete. Pozdravujem Rendek

Reakcie e-shopu

Dobrý den, moc děkujeme za milou recenzi. Doufáme, že i příště bude Vaše spokojenost ohodnocena 5*. :-) Pěkný den přeje za celý tým Andrea.
JU
17.05.2024 09:48 Jaroslav U.

Veľmi

ĽK
16.05.2024 20:22 Ľuboslava K.

No už druhý krát nakupujem a žiadna zľava môj psík bude musieť už stále byť na anithipoalrgenej strave očakávala som nejaký kupón alebo inú zľavu ďakujem za pochopenie

Reakcie e-shopu

Dobrý den, slevové kódy zveřejňujeme na našich sociálních sítích, v newsletterech a odesíláme je i v SMS zprávě. Odebírejte tyto komunikační kanály a budete o slevách informována mezi prvními. Pěkný den. Andrea a celý tým
ĽK
16.05.2024 14:47 Ľubica K.

Uvidíme, ako budú granule chutiť nášmu psíkovi

TM
15.05.2024 21:00 Tímea M.

Maximálne som spokojná, bezproblémové a veľmi rýchle doručenie tovaru, ďakujem.

Reakcie e-shopu

Dobrý den, moc děkujeme za milou recenzi. Doufáme, že i příště bude Vaše spokojenost ohodnocena 5*. :-) Pěkný den přeje za celý tým Andrea.
IB
15.05.2024 17:35 Iveta B.

Spokojnosť

 

Nastavenia ochrany osobných údajov

Prispôsobíme sa vašim potrebám. Aby sme mohli byť čo najlepší, potrebujeme váš súhlas na používanie jednotlivých súborov cookie a na poskytovanie údajov tretím stranám. Súhlas môžete udeliť kliknutím na tlačidlo "Súhlasím".

Súhlasím

Nastavení cookie

Zde máte možnost povolit jednotlivé cookies podle Vašich preferencí.

Súhlasím so všetkými Odmietnuť všetko