+420 383 800 199
Calibra Premium Line - NEW 2024
Royal Canin Puppy - testuj.to

Hodnotenie e-shopu

4,8
13 846 hodnotenia

Spokojnosť našich zákazníkov hovorí za všetko.
11 759x 1 488x 312x 153x 134x

Ako nás vidia naši zákazníci?

ES
26.06.2024 12:50 Eva S.

Ďakujem, všetko prišlo v poriadku a rýchlo.

Reakcie e-shopu

Dobrý den, moc děkujeme za milou recenzi. Doufáme, že i příště bude Vaše spokojenost ohodnocena 5*. :-) Pěkný den přeje za celý tým Andrea.
AM
26.06.2024 12:13 Alena M.

Ako vzdy,spokojnost.

RL
26.06.2024 10:50 Radovan L.

1

IT
26.06.2024 10:16 Iveta T.

Spokojnosť

IP
26.06.2024 10:11 Ivana P.

Výhodné ceny, rýchle dodanie.

Reakcie e-shopu

Dobrý den, moc děkujeme za milou recenzi. Doufáme, že i příště bude Vaše spokojenost ohodnocena 5*. :-) Pěkný den přeje za celý tým Andrea.
AN
26.06.2024 09:59 Alona N.

Bola som spokojná

ZR
26.06.2024 09:53 Zuzana R.

Všetko vybavené k maximálnej spokojnosti

Reakcie e-shopu

Dobrý den, moc děkujeme za milou recenzi. Doufáme, že i příště bude Vaše spokojenost ohodnocena 5*. :-) Pěkný den přeje za celý tým Andrea.
DV
26.06.2024 09:47 Daniel V.

Velmi

EK
26.06.2024 09:09 Emília K.

Veľmi rýchle vybavenie, ďakujem

Reakcie e-shopu

Dobrý den, moc děkujeme za milou recenzi. Doufáme, že i příště bude Vaše spokojenost ohodnocena 5*. :-) Pěkný den přeje za celý tým Andrea.
KD
25.06.2024 16:47 Katarina D.

uplne spokojny

MV
25.06.2024 13:35 Mária V.

Ok

HD
25.06.2024 12:09 Hilda D.

spokojná

Reakcie e-shopu

Dobrý den, moc děkujeme za milou recenzi. Doufáme, že i příště bude Vaše spokojenost ohodnocena 5*. :-) Pěkný den přeje za celý tým Andrea.
JG
25.06.2024 11:26 Ján G.

Veľmi

AM
25.06.2024 11:26 Anton M.

Expresne rýchle dodanie, najlepšia cena

MH
25.06.2024 10:56 Monika H.

Parádny rýchly nákup, a všetko v poriadku

Reakcie e-shopu

Dobrý den, moc děkujeme za milou recenzi. Doufáme, že i příště bude Vaše spokojenost ohodnocena 5*. :-) Pěkný den přeje za celý tým Andrea.
JH
25.06.2024 10:13 Janka H.

Rýchle dodanie

MH
25.06.2024 07:10 Marek H.

vsetko ok

JH
24.06.2024 16:05 Jana H.

veľmi rýchle dodanie tovaru, som veľmi spokojná

Reakcie e-shopu

Dobrý den, moc děkujeme za milou recenzi. Doufáme, že i příště bude Vaše spokojenost ohodnocena 5*. :-) Pěkný den přeje za celý tým Andrea.
AB
24.06.2024 16:04 Alexandra B.

Rýchle dodanie, bez problémov

IM
23.06.2024 22:09 Ivana M.

Veľmi spokojná

Reakcie e-shopu

Dobrý den, moc děkujeme za milou recenzi. Doufáme, že i příště bude Vaše spokojenost ohodnocena 5*. :-) Pěkný den přeje za celý tým Andrea.
MB
22.06.2024 15:24 Michal B.

Super

KT
22.06.2024 11:33 Katarína T.

Velka spokojnost

Reakcie e-shopu

Dobrý den, moc děkujeme za milou recenzi. Doufáme, že i příště bude Vaše spokojenost ohodnocena 5*. :-) Pěkný den přeje za celý tým Andrea.
KP
22.06.2024 11:18 Kristína P.

Ano,super

VV
22.06.2024 10:53 Valéria V.

Pohode

JZ
22.06.2024 10:19 Jana Z.

Velmi spokojna

JL
22.06.2024 07:18 Jozef L.

všetko v poriadku

Reakcie e-shopu

Dobrý den, moc děkujeme za milou recenzi. Doufáme, že i příště bude Vaše spokojenost ohodnocena 5*. :-) Pěkný den přeje za celý tým Andrea.
MK
21.06.2024 22:13 Mária K.

Rýchle doručenie, vďaka zľave aj dobrá cena, asi jediná škoda je drahá doprava bez možnosti dopravy zdarma pri vačšom nákupe, chápem, že každý eshop si zhodnotí, či je to pre neho výhodné, inde je to však štandard

Reakcie e-shopu

Dobrý den, děkujeme za zhodnocení a 4*, které nás velmi potěsilo. :-) "Drahá" doprava a doprava ZDARMA u konkurence je kauza pro mnohé naše zákazníky... Vždy argumentuji, že radši budeme mít zpoplatněnou dopravu, ale sortiment levnější. Jako zákazník bych se prvně přesvědčila, zda náhodou u konkurence, která má dopravu ZDARMA, nezaplatíte víc než u nás, kde je doprava (symbolicky) zpoplatněna. :-) PS: Nezapomeňte odebírat naše komunikační kanály (newsletter, FB atd.), kde často uveřejňujeme slevové kódy nebo právě akční nabídky jako je doprava ZDARMA v dané období. Pěkný den přeje za celý tým Andrea.
21.06.2024 10:53 Denisa Š.

ZB
21.06.2024 10:24 Zuzana B.

Všetko bolo super

Reakcie e-shopu

Dobrý den, moc děkujeme za milou recenzi. Doufáme, že i příště bude Vaše spokojenost ohodnocena 5*. :-) Pěkný den přeje za celý tým Andrea.
IJ
21.06.2024 10:06 Ivan J.

Ok

 

Nastavenia ochrany osobných údajov

Prispôsobíme sa vašim potrebám. Aby sme mohli byť čo najlepší, potrebujeme váš súhlas na používanie jednotlivých súborov cookie a na poskytovanie údajov tretím stranám. Súhlas môžete udeliť kliknutím na tlačidlo "Súhlasím".

Súhlasím

Nastavení cookie

Zde máte možnost povolit jednotlivé cookies podle Vašich preferencí.

Súhlasím so všetkými Odmietnuť všetko