+420 383 800 199
Calibra Life Dog - univerzální
Royal Canin Puppy - testuj.to

Hodnotenie e-shopu

4,8
13 358 hodnotenia

Spokojnosť našich zákazníkov hovorí za všetko.
11 354x 1 431x 297x 147x 129x

Ako nás vidia naši zákazníci?

JS
25.04.2024 17:22 Jana S.

Rýchle doručenie spokojnosť ako vždy

Reakcie e-shopu

Dobrý den, moc děkujeme za milou recenzi. Doufáme, že i příště bude Vaše spokojenost ohodnocena 5*. :-) Pěkný den přeje za celý tým Andrea.
LT
25.04.2024 15:33 Lubomír T.

Veľmi spokojný.

MP
25.04.2024 12:05 Martin P.

Rýchle dodanie, spokojnosť s predajcom

TJ
25.04.2024 10:05 Tomas J.

Vsetko super,ale uvital by som zlavu pre stalych odberatelov,objednavam pravidelne kazde 3-4mesiace vzdy viacej vriec aby som mal pokoj a zlava by potesila ;)

Reakcie e-shopu

Dobrý den, moc děkujeme za milou recenzi. Doufáme, že i příště bude Vaše spokojenost ohodnocena 5*. :-) Slevové kódy jsou posílány v newsletterech a nárazově i v SMS. Taktéž je uveřejňujeme na sociálních sítích. Odebírejte tyto kanály a budete o akcích a slevách vědět mezi prvními. Pěkný den přeje za celý tým Andrea.
JD
25.04.2024 06:16 Jana D.

Rychle vybavenie a dorucenie objednavky, super.

KK
24.04.2024 21:44 Katarína K.

MH
24.04.2024 21:15 Martin H.

Ako vždy,rýchle dodanie

Reakcie e-shopu

Dobrý den, moc děkujeme za milou recenzi. Doufáme, že i příště bude Vaše spokojenost ohodnocena 5*. :-) Pěkný den přeje za celý tým Andrea.
AH
24.04.2024 17:32 Anna H.

Veľmi spokojná

ZA
24.04.2024 16:04 Zdenko A.

Spokojnosť

PV
24.04.2024 14:00 Pavel V.

rýchlost a doručenie super

AO
24.04.2024 12:54 Anna O.

Všetko v poriadku

Reakcie e-shopu

Dobrý den, moc děkujeme za milou recenzi. Doufáme, že příště bude Vaše spokojenost ohodnocena 5*. :-) Pěkný den přeje za celý tým Andrea.
MT
24.04.2024 10:28 Martin T.

veľká spokojnosť

ĽA
24.04.2024 10:25 Ľuboš A.

Všetko v poriadku, rýchle doručenie ako aj vybavenie.

Reakcie e-shopu

Dobrý den, moc děkujeme za milou recenzi. Doufáme, že i příště bude Vaše spokojenost ohodnocena 5*. :-) Pěkný den přeje za celý tým Andrea.
AG
24.04.2024 10:12 Andrea G.

Dakujeme

FB
24.04.2024 10:00 Ferdinand B.

Máte dobré ceny, balík prebehol za pár dní v poriadku

Reakcie e-shopu

Dobrý den, moc děkujeme za milou recenzi. Doufáme, že i příště bude Vaše spokojenost ohodnocena 5*. :-) Pěkný den přeje za celý tým Andrea.
RL
23.04.2024 13:57 Roman L.

Výborne

MJ
23.04.2024 13:15 Mária J.

Super

AB
23.04.2024 12:09 Alena B.

Všetko v poriadku

Reakcie e-shopu

Dobrý den, moc děkujeme za milou recenzi. Doufáme, že i příště bude Vaše spokojenost ohodnocena 5*. :-) Pěkný den přeje za celý tým Andrea.
JR
23.04.2024 10:59 Josef R.

v poriadku

AK
23.04.2024 10:46 Andrea K.

Super

RM
23.04.2024 10:13 Renata M.

Velmi rychle dodanie. Som maximalne spokojna

Reakcie e-shopu

Dobrý den, moc děkujeme za milou recenzi. Doufáme, že i příště bude Vaše spokojenost ohodnocena 5*. :-) Pěkný den přeje za celý tým Andrea.
LD
21.04.2024 08:56 Ladislav D.

Super

PZ
20.04.2024 15:34 Peter Z.

Hlavne rýchle dodanie

Reakcie e-shopu

Dobrý den, moc děkujeme za milou recenzi. Doufáme, že i příště bude Vaše spokojenost ohodnocena 5*. :-) Pěkný den přeje za celý tým Andrea.
TS
20.04.2024 14:02 Tatiana S.

Rychle vybavenie a aj dorucenie som velmi spokojna

MS
20.04.2024 13:32 Mária S.

Veľká spokojnosť

Reakcie e-shopu

Dobrý den, moc děkujeme za milou recenzi. Doufáme, že i příště bude Vaše spokojenost ohodnocena 5*. :-) Pěkný den přeje za celý tým Andrea.
MV
20.04.2024 09:56 Michal V.

Vsetko perfektne rychlo dodane

Reakcie e-shopu

Dobrý den, moc děkujeme za milou recenzi. Doufáme, že i příště bude Vaše spokojenost ohodnocena 5*. :-) Pěkný den přeje za celý tým Andrea.
IK
20.04.2024 09:49 Ivan K.

Cenou i dodávkou tovaru za cca 200.-€

IK
20.04.2024 09:46 Ivan K.

Super

ĽN
19.04.2024 11:07 Ľubomír N.

rýchlo a kvalitne

Reakcie e-shopu

Dobrý den, moc děkujeme za milou recenzi. Doufáme, že i příště bude Vaše spokojenost ohodnocena 5*. :-) Pěkný den přeje za celý tým Andrea.
OS
19.04.2024 08:36 Oĺga S.

Veľmi.

 

Nastavenia ochrany osobných údajov

Prispôsobíme sa vašim potrebám. Aby sme mohli byť čo najlepší, potrebujeme váš súhlas na používanie jednotlivých súborov cookie a na poskytovanie údajov tretím stranám. Súhlas môžete udeliť kliknutím na tlačidlo "Súhlasím".

Súhlasím

Nastavení cookie

Zde máte možnost povolit jednotlivé cookies podle Vašich preferencí.

Súhlasím so všetkými Odmietnuť všetko